Handelsbetingelser

ORDREBEKRÆFTELSE
Ved ordreafgivelse og betaling afgiver du en bindende tilmelding til eventet. Vi sender dig en ordrebekræftelse pr. e-mail, så snart du har gennemført købet. 

Ordrebekræftelsen anses for modtaget, så̊ snart vi har afsendt den og den er nået frem til serveren hos din e-mail udbyder. Vilkårene i købsaftalen vil blive gemt hos 4M Danmark. 

PRISER
Alle priser er inkl. dansk moms og inkluderer ikke transportomkostninger. Der tages forbehold for, at et event der vises på hjemmesiden, kan være udsolgt. 

4M Danmark forbeholder sig ret til uden forklaring eller varsel at ændre priser og betingelser. Disse ændringer vil ikke påvirke allerede bekræftede ordrer. 

PRODUKTINFORMATION
Informationen om vores events er beskrevet så nøjagtigt som muligt på vores hjemmeside. 4M Danmark tager dog forbehold for trykfejl og andre tekniske unøjagtigheder.

BILLEDER
4M Danmark tager billeder ude på de enkelte events, som inspiration for andre. Hvis du ikke ønsker at billeder af dig bliver brugt på hjemmeside, sociale medier og andet marketingmateriale, kan du skrive til os på mail, hvorefter de vil blive fjernet.

BETALING
Det er muligt at betale med forskellige betalingskort. Vores betalingssystem fungerer i samarbejde med Nets. Kortoplysningerne behandles krypteret og udelukkende af vores Betalingsudbyder.

FORTRYDELSESRET
Hvis du fortryder dit køb har du altid 14 dages fortrydelsesret. Alt afbestilling skal ske skriftligt via e-mail. Hvis du afbestiller mindre end to måneder før start af eventet, vil du få refunderet 50% af deltagergebyret. Hvis du melder afbud mindre end en måned før, refunderes deltagergebyret ikke.

Såfremt 4M Danmark er nødsaget til at aflyse et event, vil alle tilmeldte få gebyret fuldt refunderet. Beløbet kan også overføres til et senere event. 4M Danmark giver ikke penge tilbage for eventuelle bookede rejseudgifter.

REKLAMATION 
Såfremt et event ikke levede op til deltagerens forventninger, skal en eventuel reklamation rapporteres til os senest 7 dage efter hjemkomst via e-mail. Herefter vil 4M Danmark vurdere, om der er grundlag for helt eller delvis refundering. Da organisationen er en non profit organisation, kan det ikke garanteres at beløbet straks kan refunderes, uanset at dette bliver besluttet. Dette vil foregå efter nærmere aftale.

ANSVARSFRASKRIVELSE
Der gøres opmærksom på, at alle deltager frivilligt og på eget ansvar på events. Der kan være risiko for dårligt vejr, ujævnt terræn, fysiske udfordringer og skader. 4M Danmark vil blive holdt skadesløs i sådanne tilfælde og kan ikke stilles til ansvar efterfølgende.

Såfremt du er afhængig af at bruge medicin på rejsen, er du selv ansvarlig for at medbringe og tage dette. Fødevareallergi vil blive taget i betragtning, hvis det på forhånd er anført ved tilmelding.

 

Senest opdateret 13/01-22