Næste XCC i Oksbøl

XCC - 31. oktober til 3. november 2024

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

XCC - Xtreme Character Challenge

XCC står for Xtreme Character Challenge, og er en spændende og krævende vandring. Du kommer ud på en rejse, der vil udfordre din hverdag og ændre dit liv for altid. Xtreme Character Challenge har styrket venskaber, givet nyt mod og ændret perspektivet og livsforløbet for mange modige mænd. Hjerter er blevet opmuntret og relationer er blevet genoprettet. Nu er det din tur!

Turen koster kr. 1.750,- og der er begrænset antal pladser – først til mølle! 

DOWNLOAD PAKKELISTEN

Turen foregår i kuperet terræn, hvor man skal vandre med egen oppakning. Vi anbefaler en rygsæk, der er omkring 50-70 liter, og det er vigtigt at du kun medbringer det, der står på pakkelisten. Hvis du ikke har alt udstyret i forvejen, kan du helt sikkert låne dig frem – ellers kan vi være behjælpelige med at skabe relationen til deltagere, der har det.

 

STYRK
DIN TRO

På XCC vil du opleve en unik natur over tre dage, og du vil kæmpe en kamp mod elementerne, dig selv og Gud. Turen varer fra torsdag kl. 19.00 til søndag kl. 14.00, og du skal selv sørge for transport til og fra mødestedet – gå evt. sammen og fyld bilen. Det er kun muligt at deltage i hele turen.

Man er typisk på hold med 6-9 andre mænd. Det er altid godt at tage afsted med en makker, som du kan dele telt og udstyr med. Hvis I er flere der kender hinanden i forvejen, kan I godt skrive det på jeres tilmelding, men vi kan ikke love i kommer på samme hold. 

Tør du lade din tro vokse?